Notícies
20-05-2012

Euroconsult esdevé soci de ISDR de la ONU

Des del passat dia 15 de desembre de 2011, Euroconsult disposa del reconeixement per part de les Nacions Unides per la seva tasca continuada en la lluita contra els desastres naturals i la gestió d’emergències (ISDR).

Euroconsult ha entrat a formar part d’un reduït grup de 14 empreses d’arreu del món en el sector privat, passant a esdevenir partner/soci de la UNISDR (Estratègia Internacional per a la Reducció de Desastres de les Nacions Unides), o el què seria el mateix, entrar a formar part d’un grup assessor de governs, municipis, entitats, i altres organismes, en la lluita i gestió de desastres naturals.

La seva participació donarà suport a la UNISDR en la seva missió de millorar la capacitat de recuperació local i nacional davant els desastres mitjançant la sensibilització a través de la seva associació. A més, la seva participació també ajudarà a destacar el paper crucial del sector privat en el coneixement del risc i les iniciatives d’anticipació als desastres, la gestió i la mitigació de desastres.

Segons paraules de la Sra. Margareta Wahlström, Representant Especial per a la Reducció de Desastres del Secretari General de les Nacions Unides, i del Sr. Aris Papadopoulos, President de Titan America,-“ens agradaria donar les gràcies a Euroconsult per la elecció d’esdevenir un agent de canvi a través del seu paper crucial en la gestió de riscos de desastres i en la construcció de la resiliència. Confiem que vostès estaran contents amb la nostra iniciativa conjunta ajudant així a salvar vides i reduir els costos”.

Per altra banda, l’acceptació d’Euroconsult com a membre de la UNISDR ha comportat que l’empresa s’involucri de forma activa en:

- Ajudar a la UNISDR en les zones més propenses a patir desastres
- Assessorament a la UNISDR en temes de gestió de desastres d’acord a la gran experiència adquirida al llarg dels anys
- Col.laborar, tant a nivell local com nacional, amb la UNISDR per tal de millorar la seguretat i resiliència de les ciutats

En aquest sentit val a dir que, Euroconsult, a través del seu gerent, Sr. Joan Altimir Planes, va presentar el passat 11 de novembre de 2011, la conferència intitulada “Resolución de problemas en la construcción de taludes” al Colegio de Ingenieros del Perú, per tal de mostrar-los els sistemes d’estabilització de talussos utilitzats a Andorra, explicant l’experiència d’Euroconsult en aquest camp.

D’aquesta forma, Euroconsult torna a mostrar, una vegada més, la seva implicació en la gestió dels desastres naturals, així com apostar per un futur i un món més segur.
Web de Nacions Unides per ISDR (Estratègia Internacional per a la Reducció de Desastres)
< Totes
següent >